Tek.no

Nyhet

Hvem er Norges beste supportere i FIFA?

Supporterklubbene i Tippeligaen skal konkurrere i landsomfattende turnering.

Foto: EA Sports
21 Sept 2012 11:29

I høst arrangeres det en landsomfattende turnering i det populære fotballspillet FIFA 13, men med en artig vri. Deltagerne skal nemlig ikke bare konkurrere seg i mellom, men skal også forsvare sitt Tippeligalags heder og ære når det skal avgjøres hvem som er Norges beste supporterklubb.

Det er nettstedet Gamer.no som via sitt turneringsarrangement, Gamer’s Paradise, arrangerer konkurransen i samarbeid med Norsk Toppfotball og de lokale supporterklubbene.

Alle kan delta

Det tilbys to måter å kvalifisere seg på. Enten kan man melde seg via turneringsidene for å kjempe mot andre ivrige Tippeligafans på Internett, eller så kan man delta på lokale turneringer i regi av favorittlagets supporterklubb.

Frem til midten av oktober vil supporterklubbene arrangere turneringskvelder i sine puber for å finne ut hvem som skal representere sin klubb. Samtlige supporterklubber har meldt sin interesse for å delta.

Vinneren av den lokale pubturneringen og vinneren av onlineturneringen for sin klubb møtes fysisk på den lokale supporterpuben 20. oktober. Der skal de to samarbeide i et pubmesterskap mot de øvrige 15 klubbene.

Finale i Oslo

De beste lagene møtes så til avsluttende finaler med publikum i Oslo City 27. oktober. Her blir supportere og Tippeligaspillere invitert til å heie frem sitt lag, og kampene sendes på storskjerm.

Redaktør for Gamer og Gamer’s Paradise, Tor-Steinar Nastad Tangedal, er glad for iveren rundt prosjektet.

– Det er inspirerende å se hvordan både supporterklubber og FIFA-spillere i Norge går sammen for å kjempe om heder og ære for sitt lokale Tippeligalag. At hovedturneringen foregår der supporterne vanligvis møtes er også med på å forene disse to miljøene på en helt ny måte, sier Tangedal.

Alle som ønsker å delta kan melde seg på turneringssidene.

Les også: Sniktitt: FIFA 13

Les også
Forrykende spillshow på Oslo City i helgen
Les også
I helgen kan du kvalifisere deg til FIFA 13-turneringen
Les også
Nå kan du kjøpe nytteprogrammer på Steam
Les også
Anmeldelse: PES 13: Når følelsen på gressmatta veier tyngst
Les også
Anmeldelse: NHL 13: Et hockeyspill som oser av kvalitet
Les også
Dette er nytt i FIFA 13
Les også
Får vi se Balotellis målfeiring i FIFA 13?
Les også
Anmeldelse: UEFA Euro 2012 (PS3/X360): Blodfattig og småtrasig fotball-EM
annonse