Til hovedinnhold

Nokia med tre nye ”klassikere”

Denne gang er det modellene Nokia 6700 classic, Nokia 6303 classic og Nokia 2700 classicdet dreier seg om. Samtlige skal være tuftet på eksisterende modeller, men oppdatert i design og funksjonalitet.
6700 classic

Nokia 6700 classic tar opp arven etter Nokia 6300, en av selskapets mest fremgangsrike produkter.

- Nokia 6300, med sin gode design og materialvalg, toppet alle salgsrekorder for en mobiltelefon i midtsegmentet da den kom i 2006. Nokia 6700 classic følger opp med en lekker, slank utforming og velbalansert funksjonalitet, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia. – Den nyankomne har det samme DNA som sin forgjenger, og vi tror dette kommer til å bli en av våre bestselgere i 2009, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Tastene på 6700 er i metall, og funksjonene i Nokia 6700 classic har alle vært gjennom en forbedring siden forgjengeren. Nokia 6700 classic kommer med et 5 megapiksel kamera, assistert GPS navigasjon med Nokia Maps, og høyhastighets datatilgang.

Telefonen har en beregnet utsalgspris på 235 euro før eventuelle avgifter og subsidier. Vi tipper at den i Norge vil komme på om lag 2500 kroner uten abonnement.

6303 classic

Nestemann på listen er Nokia 6303 classic. Ikke uventet, navnet tatt i betraktning, så er også dette en telefon som er tuftet på 6300. Dette blir også en rimelig telefon, med en forventet utsalgspris på 135 euro før eventuelle avgifter og subsidier. Dette er i prisleiet der operatørene gjerne henter sin 1-kronesmobiler som selges med abonnementsavtale.

Telefonen har 3.2 megapiksel kamera, 2.2 tommer skjerm og Nokia Maps, samt batteri med svært god yteevne. I tillegg kan du plugge høretelefonene dine rett i en 3,5 mm utgang for å høre på musikk.

2700 classic

Den tredje og siste av de nyankomne er Nokia 2700 classic, vil trolig koste godt under 1000 kroner, selv uten subsidier. Dermed vil nok dette bli en telefon som først og fremst appellerer til alle som bruker kontantkort, eller som trenger en ekstratelefon.

Telefonen støtter minnekort opp til 2GB, den har integrert musikkspiller og kamera med 2,0 megapiksler oppløsning.

- Disse funksjonene gjør at brukerne enkelt kan lagre, få tilgang til og dele filer i hundrevis av formater via Nokias nettjeneste Share on Ovi, eller en rekke andre nettsteder. Med bredden av funksjonalitet og et enkelt brukergrensesnitt vil Nokia 2700 classic i mange tilfeller by brukeren på hans eller hennes første internettopplevelse på mobiltelefonen, sier Ström.

De tre nykommerne er alle ventet i salg før sommeren.

Mer om
annonse