Til hovedinnhold

Hjemmeserver fra Apple på vei

Det pålitelige ryktenettstedet 9to5mac mener å vite at Apple den siste tiden har jobbet på en privat multimedieserver som du kan bruke til å nå bildene, musikken, filmene og andre multimediefiler du måtte ha – fra hvor som helst med internettilgang.

I dag finnes Time Capsule på markedet fra Apple. Et produkt som trådløst backer opp dine datamaskiner samtidig som den fungerer som en trådløs basestasjon.

En slik hjemmeserver vil antakelig integreres mot Mobileme eller få et liknende webgrensesnitt. Det spekuleres også i at både Ipod Touch og Iphone skal få være med på moroa. Alt ditt multimedieinnhold på mobilen via Wi-Fi med andre ord.

Om Apple lanserer en hjemmeserver tyder mye på at denne vil erstatte Time Capsule som i dag finnes i versjonene 500 GB og 1 TB. Dette er likevel ubekreftede rykter som surrer rundt den kommende Macworld Expo i San Francisco med Apples nøkkeltale på tirsdag, hvor vi vil få svar på hvilke rykter det er hold i – og hvilke det ikke er hold i.

Og fremtiden for Apple TV hvis dette blir et faktum? Uvisst. Vi ser gjerne for oss Apple TV's tilkoblingsmuligheter i en hjemmeserver.

(Kilde: 9to5mac)

annonse