Til hovedinnhold

Xperia kommer i september

Sony Ericsson lanserte med braks og bram sitt nye flaggskip Xperia X1 under mobilkonferansen Mobile World Congress tidligere i år. Det har vært litt frem og tilbake om når den faktisk skal lanseres, men nå tyder det på at den kommer allerede i midten av september i år.
Avslørte lansering
For i et nyhetsbrev fra Handango, som utvikler programvare og spill til mobiltelefoner, avslører de lanseringsdatoen til den kommende SE-telefonen, avslører Modaco.
Allerede i februar offentliggjorde Handango sitt samarbeid med Sony Ericsson i forhold til Xperia X1. De skal tilby en større mendge innhold og de søker derfor etter noen som kan produsere dette til den kommende mobilen.


I den sammenhengen står det å lese at Xperia X1 i midten av september 2008. Dette stemmer for øvrig med uttalelser fra Sony Ericsson, som har lovet at telefonen kommer i andre halvdel av 2008.
Spennende mobil
Xperia X1 er som sagt det kommende flaggskipet fra Sony Ericsson. Det er også den første mobiltelefonen fra selskapet som tar i bruk Windows Mobile. Samtidig har den det aller meste av teknologi.
Turbo-3G (HSDPA) har den selvsagt, i tillegg til både støtte for Wlan og GPS. Skjermen er trykksensitiv, i likhet med Apple Iphone, og har en oppløsning på 480 x 800 punkter.
Det finnes for øvrig en video som viser nærmere hvordan telefonen fungerer i praksis.

Mer om
annonse