Til hovedinnhold

Xperia kommer i to varianter

Sony Ericssons Xperia X1 har kommet litt i skyggen av Iphone 2.0 og HTC Touch Diamond i det siste, men det er likevel mange som venter i spenning på denne supermobilen.

Nå viser det seg at Xperia X1 kommer i to utgaver, en som er beregnet på det amerikanske markedet og en som skal selges i Europa og resten av verden. Dette kommer fram av de siste opplysningene Intomobile.com har fått tak i.

Bra taletid på 3G

Forskjellen på de to variantene ligger i valget av frekvensbånd for HSPA. Den amerikanske versjonen, kalt X1a, vil få 3G-støtte i 850 Mhz-nettet (og 1900/2100Mhz), mens den andre versjonen, kalt X1c, bruker 900 Mhz-nettet (og 1900/2100Mhz). Begge variantene av mobilen har imidlertid quad-band (850/900/1800/1900Mhz) EDGE-støtte i tillegg.

En annen ny opplysning om Xperia X1 er at den vil ha omtrent ti timer med GSM-taletid, og 6,5 timer taletid ved bruk av 3G. Det vil si at den nye modellen har ca. 2 timer mer 3G-taletid enn for eksempel Sony Ericssons W890i som selges i butikken i dag.

I butikken til høsten

Mobilen meldte tidligere denne måneden at Xperia kommer i september, noe som vil si at ventetiden blir noe lengre enn for HTC Touch Diamond som kan kjøpes i månedsskiftet juni/juli.

Sony Ericssons Xperia X1 vil sannsynligvis bli en av årets viktigste nykommere, til tross for at den ikke kommer i butikkene før til høsten.

Mer om
annonse