Til hovedinnhold

Sony Ericssons modellnavn avslørt

I Taiwan har Sony Ericsson åpnet en ny, stor butikk, og her har butikkeierne hengt opp en liste som viser systemet bak navngivingen av SEs mobiler. Mange av disse kjenner vi fra før av, men på oversikten har det sneket seg inn noen nye medlemmer av Sony Ericsson-familien, skriver Mobil.nu.
Vi vet for eksempel at X står for selskapets nye flaggskip-serie Xperia og P står for Pro. At G står for Generation Web var derimot nytt for oss, men vi har tidligere sett på G700 og G900, som ventes i butikk disse dager.
At W står for Walkman er velkjent, men modeller i R-serien har kanskje ikke så mange hørt om. Dette er mobiler som har innebygd FM-radio som hovedattraksjon. Kameramobilene under Cybershot-navnet har fått sin egen C-serie, og for enklere kameramodeller klistrer Sony Ericsson en S foran.
I T-serien har vi sett flere lekre modeller, og her satser selskapet på design. Vi testet Sony Ericsson T650, og likte både design og funksjonalitet.
Siste bokstav i listen er F, som står for Fun. Vi har foreløpig ikke sett noen SE-mobiler i denne serien, men vi regner med dette blir snakk om enkle og billige mobiler for de som ikke trenger alskens funksjoner.

Mer om
annonse