Tek.no

Nyhet

Full krise for PlayStation Network

Sonys onlinetjeneste, PlayStation Network (PSN), har vært nede i seks dager - det har nok mange påskeferierende spillere fått erfare.

PSN ble tatt ned forrige onsdag, uten en forklaring fra Sony. Senere ble det klart at hackergruppen Anonymous ikke var involvert, men at det var en annen "ekstern trussel" som gjorde at tjenesten forsvant.

Sony kan ifølge GameSpot fortelle at man jobber med å få PSN tilbake, men at det vil ta tid å sikre tjenesten for at slikt ikke skal skje i fremtiden.

Nå melder PC World at japanerne ikke virker å ha helt kontroll over hvilke opplysninger som har kommet på avveie etter at den eksterne trusselen slo til. Talsmann Satoshi Fukuoka kan nemlig fortelle at man enda ikke har oversikt over om eksempelvis kredittkortopplysninger har havnet i gale hender.

PSN har rundt 75 millioner registrerte brukere, og har vokst seg sterk i konkurranse med Xbox Live. Da er selvsagt de siste ukers trøbbel et skikkelig skudd for baugen.

For spillere var det jo ekstra kritisk at dette skjedde midt i påskeferien, da har man jo endelig litt ekstratid til overs for å denge rumper over nett.

Vi kommer med ny informasjon når Sony velger å snakke igjen.

PS. Sjekk Spillkalenderen på Gamer.no for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Les også
– Begynnelsen på slutten for Sony
Les også
PlayStation Network opp fra asken
Les også
PlayStation Network er fortsatt nede
Les også
Flere rammet av Sony-hacking
Les også
PlayStation Network gjør comeback
Les også
Er du sikret mot Sony-tyvene?
Les også
PlayStation-krisen blir svindyr
Les også
Eier du en PlayStation 3? Les dette!
Les også
Sony stopper stor spillsatsning
Les også
Nå kommer 3D-spillene til PlayStation 3
Les også
PlayStation 3 får fjernlagring
annonse

Les også