Nyhet

Philips viser frem 3D-TV-er

Philips viser i disse dager frem sine nye TV-modeller i Barcelona. Her er tre LED-modeller med 3D-støtte.

7000-serie

Ut i fra de tekniske spesifikasjonene blir den nye 7000-serien den billigste av de nye modellene som har støtte for 3D. Modellen benytter passiv teknologi, som Philips kaller Easy 3D, hvilket betyr at du kan klare deg med samme type briller som i kinosalen for å se film i tre dimensjoner. Skjermen får 100 Hz-panel og mulighet for oppskalering fra 2D til 3D. 7000-serien leveres i en børstet aluminiums finish

8000-serie

Den nye 8000-serien får også støtte for 3D. Men i forskjell til 7000-serien benytter denne modellen aktive briller, det Philips kaller 3D Max. Skjermen skal kunne styre så mange aktive briller som du ønsker. 8000-serien er utstyrt med 200 Hz-panel og Perfect Natural Motion.

9000-serie

I toppen av LCD-gjengen finner vi 9000-serien. Den nåværende modellen er en av de aller beste TV-ene på markedet, og den nye modellen leveres med høye forventninger til kvalitet. Skjermen har 400 Hz, er kun 40 millimeter tykk og kan vise tre dimensjoner med 3D Max-funksjonen. Den har også støtte for fullskjermspilling med to personer i 3D. 9000-serien bruker i følge Philips hele 40 prosent mindre strøm enn vanlige LCD-skjermer.

Alle tre modellene får støtte for Philips Smart TV, slik at du enkelt kan vise inneholde fra nettbrett, mobil, internett eller hjemmenettverket ditt direkte på skjermen.

Vi har i farten ikke funnet mer informasjon om de kommende modellene, men kommer tilbake med oppdatering på både når de kommer i butikken og hva prisen vil bli. Også bilder av 7000- og 8000-serien håper vi å få på plass så snart som mulig. PS: bildet i artikkelen er av 9000-serien.

Kilde: www.techradar.com

Les også
Spill i 3D med Philips' nye skjerm
Les også
To forskjellige bilder samtidig på TV-en
Les også
Sony går for passiv 3D?
Les også
TV-skolen: Alt om Blu-ray
Les også
Sony viser tennis i 3D
Les også
Samsung viser solcelle-LCD
Les også
Forbereder masseproduksjon av bøyelige skjermer
annonse