Til hovedinnhold

Rykte: Lite nytt i neste Iphone

Selv om Apple ikke engang har bekreftet eller presentert neste Iphone-modell, florerer det av rykter av hva den skal inneholde.

Den siste tiden har vi hørt om alt fra kompass, radio, og HD-videokamera til og raskere internett og støtte for flash.
 

Raskere

Det siste ryktet er helt ubekreftet og stammer ifølge Apple Insider fra Kinas største bloggside for Iphone-fans. Her er det en kommentator som hevder å ha testet den neste Iphone-modellen fordi han har en kamerat som jobber hos Apples produksjonspartner Foxconn.
 

Kommentatoren, som går under navnet Patapon200V, hevder at nye iPhone er en gjentagelse av dagens modell når det gjelder fysisk design.  Han hevder imidlertid at endringene ligger i hastighet og andre mindre synlige oppgraderinger.
 

Radio og autofokus

Prosessoren skal for eksempel ha økt fra en 400 til 600 MHz. Det skal også være snakk om en dobling når det gjelder RAM, til 256 MB.

Han hevder videre at neste Iphone vil komme i to versjoner med enten 16 eller 32 GB, og med en FM-radio og et 3.2 meagpikslers kamera med autofokus.
 

Forumsbrukeren skal ellers være skuffet over at skjermstørrelsen og oppløsningen forblir den samme. Det er altså lite oppsiktsvekkende med ryktene fra den kinesiske Apple-fansen.

Mer om
annonse