Tek.no

Nyhet

– Dette var de to beste mobilene i 2014

Den gjeveste prisen på Mobile World Congress har blitt utdelt.

LG/Apple/Teknofil.no.
5 Mar 2015 12:29

I løpet av Mobile World Congress (MWC) i Barcelona slippes alltid et utall nye telefoner og dingser, og både kjente og ukjente selskaper kan vise frem nyvinningene sine. Det er også en rekke priser som skal deles ut i løpet av messen, og den gjeveste prisen har ifølge GSMArena allerede blitt utdelt.

Vi snakker selvfølgelig om prisen for årets beste telefon. Eller rettere sagt: den beste mobiltelefonen fra 2014.

LG G3 og iPhone 6

I år er det to vinnere: LG G3 og iPhone 6. Begge disse to har fått gjennomgående gode anmeldelser, så det er ikke direkte overraskende at det er disse som vant. iPhone 6 er Apples flaggskip i kampen om premiumkundene, og byr på et ekstremt gjennomarbeidet operativsystem og kvalitet som få kan stille opp mot. LG G3 er på sin side en ekstremt høyoppløst Android-telefon med et design som skiller seg, ut og en hyggelig prislapp.

Panelet som står bak prisene på MWC 2015 består av over 300 uavhengige eksperter, analytikere, journalister, akademikere og – i noen tilfeller – representanter for teleoperatører.

Moto E er årets budsjettmobil. Foto: Motorola

Resten av prisene inkluderer priser for beste mobilspill (Asphalt 8: Airborne), beste mobiltelefoninfrastruktur (Huaweis «Lampsite Solution») og mange, mange flere. For øvrig kan vi nevne et par av de andre dingsene som har vunnet priser under:

  • Beste budsjettmobil: Motorola Moto E, en latterlig billig og velutstyrt mobiltelefon.
  • Beste nettbrett: Microsoft Surface Pro 3, et nettbrett med samme maskinkraft som en datamaskin.
  • Beste wearable: Motorola Moto 360, verdens første, runde smartklokke.

iPhone 6 er en bra telefon, men har også dårlige sider:
6 ulemper med iPhone 6 »

(Kilde: GSMArena, MWC)

annonse

Les også