Til hovedinnhold

Se de siste bildene fra Asus' store lansering

Spennende entusiastprodukter ble vist frem.

Hardware.no/Taipei: Asus slapp et par ekstra spennende ting på årets Computex-messe, blant annet skjermkortet Poseidon og det vesle rakkerhovedkortet Impact.

Her kommer noen flere bilder, for deg som vil se mer. Vi har også tatt med et par ekstra bilder fra ROG-standen til Asus, der vi fant flere spennende produkter for dedikerte spillere.

Helt til slutt vil du også finne en raskt videosnutt, som viser hvordan en typisk pressekonferanse på Computex foregår. Filmen viser Asus' lansering av datakomponenter og spillprodukter tirsdag forrige uke.

Her er en demonstrasjonsmaskin, med skjermkortet Poseidon. Det spesielle med dette kortet er at det kan kjøres på både luft- og vannkjøling.
Her er Poseidon kjørende med bare luftkjøling
Sånn ser Poseidon ut under kappen som ligger rundt kjøleribbene.
Asus råeste hovedkort får en ny og saftig håndholdt kontrollenhet. Denne gir deg kontroll over en rekke måleverdier på hovedkortet.
Kontrollenheten kommer også i en versjon du kan montere i kabinettet. Den plasseres i en ledig brønn for optiske enheter, og viser lekkert frem det meste som måtte være av interesse.
Mini-ITX-hovedkortet Formula Impact er lite og kraftfullt.
Lydkortet på Impact er satt på høykant, for å få med mest mulig ut av den lille plassen.
Strømforsyningskretsene på Impact er også satt på høykant, slik at Asus fikk plass til alt de trengte på det lille formatet.

Asus var på ingen måter alene på Computex. Gigabyte hadde flere spennende hovedkort »

annonse