Til hovedinnhold

Flere detaljer om Motorola Split

Motorola har skapt mange overskrifter i det siste. Selskapet har lansert flere telefoner med uvant design det siste året, og har gjort et kraftig byks i retning av å bli en faktor å regne med ved slippet av Motorola Droid.

Nylig gikk ryktebørsen varm da det dukket opp en merkelig skapning med tastatur som kunne skyves ut på begge sider av skjermen. Motorola Split er navnet på skapningen, og nå har det dukket opp flere detaljer i forumet Androidcommunity.com.

Skjerm istedenfor taster

Split skal visstnok være utstyrt med taster som endrer innhold etter hva slags modus telefonen er i. Hvis man spiller kan man få opp piler og funksjonstaster, mens tastene viser nummer i ringemenyen eller bokstaver under SMS-tasting.

Tastaturet skal bestå av et brett med hull for fingertuppene med en trykkfølsom sort/hvitt-skjerm under. Ut fra de nye bildene er det litt vanskelig å se om det fortsatt dreier seg om et tastatur som kan trekkes ut i begge retninger samtidig.

Ifølge de nye ryktene skal det dog være to slike monokrome skjermer, så det virker sannsynlig at det fortsatt er snakk om et todelt tastatur. Dette skal dog kunne trekkes ut kun en del av gangen slik at telefonen kan brukes som en vanlig skyvetelefon med berøringsskjerm.

Lik Motorola Backflip

Spesifikasjonene for øvrig skal være helt like en annen raring fra Motorola, Motorola Backflip. Dette innebærer en prosessor fra Qualcomm på 528 MHz. På lagringssiden skulle man da kunne forvente 256 MB arbeidsminne, like mye brukerminne og 512 MB lagring for operativsystem.

Kilden til de siste ryktene mener også å vite at Motorola Split vil dukke opp i tredje kvartal i år. Lanseringen vil da skje med tjenesteleverandøren AT&T i USA. Foreløpig er det ikke kjent hvorvidt noen av disse nye modellene vil komme til Europa eller Norge.

(Kilde: androidcommunity.com)

annonse