Til hovedinnhold

Her er Samsungs nye MP3-flaggskip

Samsung
P3 har et ytre i børstet metall.

Den årlige CES-messen i Las Vegas byr på mye spennende nytt, og Samsung lanserte nylig en ny generasjon av deres populære P2 – den nye spilleren ble ikke overraskende hetende P3.

Skjermen er fortsatt 3 tommer og berøringsfølsom, men du skal nå få bekreftelser på dine trykk i form av lett vibrering. Ved siden av å ha slanket seg til under én centimeter i dybden, er ytret nå i børstet metall, og P3 skal komme både i sølv og sort utførelse.

I likhet med forgjengeren skal formatstøtten være bred, og FM-radio og opptaker er på plass. Også Bluetooth er å finne i P3, og spilleren kan brukes til å svare anrop fra din mobiltelefon. Batteriet i spilleren skal holde til 40 timers lydavspilling mellom hver ladning.

Nytt er derimot støtten for små tilleggsapplikasjoner, antakelig i retning de vi finner i Ipod Touch, og du skal dermed ha mulighet for å utvide spillerens funksjonalitet. Det nevnes imidlertid ingenting om Wi-Fi.

P3 lanseres i første omgang i kapasitetene 8 og 16 GB, og disse vil være å finne i norske butikkhyller i løpet av første kvartal. Utgaven med 32 GB vil komme ved et senere tidspunkt. Prisingen er ukjent.

(Kilde: Samsung)

annonse