Viktig Walkman-nyhet fra Sony

Sonys svar på coverflow

Den årlige forbrukerelektronikkmessen i Las Vegas er godt i gang, og Sony viser frem sin aller første berøringsfølsomme Walkman MP3-spiller. Det tok dermed bare noen uker fra vi meldte om ryktene, til den splitter nye X-serien kom ut av sekken.

Den nye Walkman-en legger seg en liten størrelse under hovedkonkurrent Ipod Touch hva angår dimensjoner. Den berøringsfølsomme skjermen måler 3 tommer, og er av den strømsparende og lyssterke teknologien OLED.

Bildene viser at Sony har plassert taster for sporveksling og avspilling helt på toppen av spilleren – tydelig tilpasset lommen. Det er også dedikerte volumtaster.

Spilleren støtter de vanligste lydformatene, og du kan overføre filer gjennom utforskeren. Batteritiden oppgis til 12 timers lydavspilling.

X-serie stiller med digital støyfjerner, slik at du skal kunne slippe lyder utenfra sammen med de medfølgende øreplugene.

Sonys ferskeste har også støtte for trådløse nettverk, og du skal både kunne surfe på nettet og se på snutter fra Youtube. Dessuten skal X-serie kunne automatisk laste ned podcastene du abonnerer på. Bluetooth ser imidlertid ut til å være fraværende.

Sony Walkman X-serie skal være å finne i butikkhyllene fra tidlig i sommer, men prisen er foreløpig ukjent.

(Kilde: i4u)

Les også
Godlyd for Ipod-en?
Les også
– Walkman med trykkskjerm på vei
Les også
Ny batterikonge fra Iriver
Les også
Iriver Spinn
Les også
Har du tenkt deg godt om?
Les også
Her er Samsungs nye MP3-flaggskip
annonse