Ny batterikonge fra Iriver

Iriver lader opp til den årlige elektronikkmessen CES i Las Vegas som sparkes i gang rett over nyåret. Produsenten har tradisjonelt markert seg med lassevis av spennende produktnyheter på denne messen.

Nylig avduket Iriver to nye spillere i mellomklassen – begge i stilsikkert børstet metall.

Iriver E100 2G – ny design

Dette er riktignok snakk om en oppdatering av spilleren E100, og forskjellen ligger hovedsakelig i designen, som nå er i nye farger og i børstet metall. E100 har fortsatt bred formatstøtte og en romslig skjerm på 2,4 tommer. FM-radio og opptaker er også på plass, så vel som innebygget høyttaler.

Kapasitetene går kun opp til 8 GB flashminne men kan utvides med et Micro-SD-kort. Nytt fra forrige generasjon er de medfølgende ørepluggene som i følge Iriver selv skal holde høy kvalitet.

De veiledende prisene ligger på 1100 og 1600 kroner for versjonene med henholdsvis 4 og 8 GB minne. Når spilleren når det nordiske markedet er ukjent.

Batteriet i Iriver E50 skal holde i 52 timer.

Iriver E50 – ny batterimester

E50 er et helt nytt navn i Irivers portefølje, og spilleren kan skilte med et stilrent ytre i børstet metall og en svært slank utforming som kun er 7 millimeter tykk.

Hovedattraksjonen til E50 er batteriet som skal kunne leve i inntil 52 timer mellom hver ladning. Utover dette støtter nyheten et bredt spekter av formater, inkludert OGG og FLAC, og du kan titte både bilder og video på den 1,8 tommer store skjermen.

FM-radio og opptaker er dessuten på plass, og navigeringen skjer gjennom berøringsfølsomme taster.

Iriver E50 vil komme i kapasitetene 2, 4 og 8 GB, og utgaven med 4 GB skal visstnok koste rundt 700 kroner. Nyheten skal dukke opp på det europeiske markedet i løpet av januar.

(Kilde: generationmp3.com)

Les også
MP3-spiller fra iRiver elsker deg
Les også
Viktig Walkman-nyhet fra Sony
Les også
Iriver Spinn
Les også
Samsung S3
Les også
Apple Ipod Nano 4G
Les også
Sony NWZ-E430
Les også
Creative Zen Mozaic
Les også
Iriver viser frem 2008-modellene
Les også
Her er Samsungs nye MP3-flaggskip
annonse