Til hovedinnhold

NES tilbake i butikkene i juni

Dårlig hell for opportunistiske Finn-annonsører, som selger for over tre ganger butikkpris.

Relanseringen av Nintendos første konsoll, NES, overgikk alle forventninger da den kompakte NES Classic Mini-versjonen med 30 innebygde spill ble revet ut av butikkhyllene i november 2016.

Noen av de 30 spillene NES Classic Mini byr på.

Etter et massivt påtrykk fra frustrerte kunder varslet derfor Nintendo i fjor høst at de ville starte opp igjen produksjonen av konsollen. Denne uken ble det klart at NES Classic Mini er klar for salg fra slutten av juni.

Flere norske nettbutikker, som NetOnNet og Dustin, skriver på sine nettsider at de forventer konsollen på lager rundt 30. juni og har lagt seg på priser fra 790 kroner.

Nintendo sier de regner med at både NES Classic Mini, og dens «storebror» SNES Classic Mini, begge vil forbli tilgjengelig frem til slutten av året. Sistnevnte konsoll er imidlertid ikke spesielt vanskelig å få tak på, da den er produsert i langt flere eksemplarer en NES Classic Mini ble.

Selges for overpris på bruktmarkeder

Helt siden den første runden med NES Classic Mini ble solgt i butikkene har etterspørselen vært høy. Siden alle butikkene var utsolgte så mange sitt snitt til å selge den lille spillkonsollen for skyhøye priser privat.

Sist gang NES Classic Mini var i salg endte mange opp på bruktmarkedene til skyhøye priser. Fortsatt er det flere som prøver seg.
Skjermdump Finn.no

Da vi sjekket FInn.no i dag er det fortsatt personer som prøver å ta seg svært godt betalt for sine konsoller. Med dagens annonsering fra Nintendo spørs det likevel om mange får solgt konsollene sine til priser opp mot 3500 kroner, hele 3,5 ganger så mye penger som NES Classic Mini-konsollene kommer til salgs for i juni.

Dette er NES-spillene som følger med konsollen:
Balloon FightGalagaPac-Man
Bubble BobbleGhosts'n GoblinsPunch-Out!! Featuring Mr. Dream
CastlevaniaGradiusStarTropics
Castlevania II: Simon’s QuestIce ClimberSuper C
Donkey KongKid IcarusSuper Mario Bros.
Donkey Kong Jr.Kirby’s AdventureSuper Mario Bros. 2
Double Dragon II: The RevengeMario Bros.Super Mario Bros. 3
Dr. MarioMega Man 2Tecmo Bown
ExcitebikeMetroidThe Legend of Zelda
Final FantasyNinja GaidenZelda II: The Adventure of Link

Moro med storebroren SNES Classic:
Gir nostalgikerne nøyaktig det de vil ha »

annonse