Til hovedinnhold

Ny HTC One kan bli veldig billig

Ifølge ryktene skal M8 Ace bli vesentlig billigere enn Galaxy S5.

Espen Irwing Swang, Amobil.no

HTC har alltid hatt et nært forhold til aluminium som byggemateriale. Det gir solid og god byggekvalitet. Ulempen er at prislappen også blir ganske solid. Den senere tid har ryktene gått om en billigversjon av flaggskipet One (M8), bygget i plast. Ifølge ryktene vil prisen bli vesentlig lavere.

Det kinesiske nettstedet tmtpost.com mener å vite at prisen vil lande på 3 000 kinesiske yuan, eller 2875 kroner. Den vanlige One (M8)-utgaven koster 5299 yuan, eller 5080 kroner. Dermed kan prisen altså lande på noe over det halve av metallversjonen.

Les testen av HTC One (M8)

Underbyr Samsung

Hvis ryktene stemmer, kan dette også bety trøbbel for Samsungs Galaxy S5, som til tross for et ytre i plast koster nesten det samme som en HTC One (M8).

Spesifikasjonene for den nye billigversjonen skal være nesten helt like telefonen vi kjenner i dag. Det betyr full-HD-skjerm på fem tommer, og en Snapdragon 801-brikke som sørger for at menyene flyter godt. Ryktene vil ha det til at brikken i den nye One-utgaven vil være klokket noe raskere, ved 2,5 GHz. Dagens HTC One (M8) har en klokkehastighet på 2,3 GHz.

Den kjente ryktemakeren Evan Blass har delt (dårlige) bilder av det som skal være HTC M8 Ace gjennom sin Twitter-konto.

Ikke HTCs første toppmodell i plast

HTC har laget flere telefoner i plastmaterialer tidligere, men av toppmodellene er det kanskje One X som har vært mest minneverdig de siste årene. Det var en av de tidligste mobilene med firekjernet systembrikke og HD-skjerm.

Se bilder og test av HTC One X

Hvilken telefon ville du valgt? HTC One i plast, til rett under 3000 kroner, eller Samsungs flaggskip til 5400 kroner? Syng ut i forumtråden under.

Vil du motta beste pris på HTC One Ace først kan du sette opp en prisvarsling i Prisguide.no.

(Kilder: tmtpost.com via engadget.com, bgr.com)

annonse