Tek.no

Nyhet

Nokia "Comes With Music" i april

29 Jan 2011 05:45Først publisert 2 Sept 2009 17:05
annonse

Nokia har ikke satt noen ofisiell dato for når denne tjenesten kommer i Norge. På spørsmål om dette får vi opplyst at Norge nå har fått Nokias musikkbutikk, og at det er normal prosedyre for Nokia å åpne musikkbutikken først, for så å følge opp med «Comes With Music».

- Men hvor lang tid tar det fra butikken åpner til «Comes With Music» er på plass? - Det kan jeg ikke si, svarer Nokias representant. - Men hvor lang tid tok det i de andre landene? - Jeg har ikke lov til å spekulere, men om jeg var deg ville spekulert på at den kommer i april, smiler Nokias representant – som ikke ønsker å bli sitert på denne uttalelsen.

Lovlig nedlasting
Nokia «Comes With Music» er en tjeneste som lar deg laste ned alt du måtte ønske av musikk i en periode på ett år uten at du må betale mer enn det telefonen koster. Musikken er DRM-beskyttet, men du kan fortsette å spille den også etter at nedlastingsperioden er omme. DRM-beskyttelsen medfører imidlertid at du ikke kan spille den på en hvilken som helst spiller
Den andre musikkmobilen som ble presentert i dag, X3, har ikke denne løsningen og kan derfor selges i Norge så snart en er klar fra fabrikk.
Her kan du lese mer om X6, X3 og den nye N97 mini.

Les også
Nokia gravlegger musikktjeneste
Les også
Nokia X6 er her
Les også
Slik får du X6 ”Comes With Music” i Norge
Les også
Låter å våkne opp til
Les også
Første bilder av Sony Ericsson X3
Les også
Gangstar 2 på Omnia HD – bortkasta penger
Les også
Nokia vil droppe kopisperre
Les også
Norsk avtale for Nokia Comes With Music
Les også
Nokia-musikk likevel ikke gratis
annonse

Les også