Til hovedinnhold

Denne koster bare 6000 kroner

Gammel traver hiver seg inn i 4K-markedet.

Polaroid

I år kommer det en rekke nye TV-modeller som skal støtte den nye 4K-oppløsningen. Forsmaken på hva vi har vi vente får vi i disse dager fra CES-messen i Las Vegas, og en av overraskelsene er en 50 tommer stor 4K-modell fra en gammel traver: Polaroid. Det melder nettstedet Gizmodo.

Polaroid er et gammelt selskap som du antagelig først og fremst forbinder med særegne kameraløsninger. Nå har de også kastet seg på 4K-bølgen med en ny TV-modell – som skal bli grisebillig.

Kommer under 1000 dollar

Mange av de nåværende 4K-TV-ene koster en god slump penger, men det finnes også alternativer som billige. En av de aller billigste modellene du kan få kloa i er en 50 tommer fra kinesiske TCL.

Etter alt å dømme vil den nye 4K-skjermen fra Polaroid koste 1080 dollar over dammen, altså rundt 6000 norske kroner. I prisen er også frakten inkludert i tillegg til selve skjermen på 50 tommer, slik at du får overbrakt den helt hjem i stuen for summen du betaler.

Skal komme med flere TV-er

Polaroid er aller mest kjent for sin kamerateknologi, men 50-tommeren vil ikke dette bli den eneste TV-modellen fra selskapet. Det har nemlig planer om å utvide sortimentet sitt i tiden som kommer.

Ifølge Polaroid selv vil vi se nye modeller som strekker seg i størrelse fra 32 tommer og hele veien opp til 69 tommer.

Det finnes lite teknisk informasjon om den nye modellen fra Polaroid, og hvorvidt TV-skjermene fra Polaroid blir å finne her på berget er ukjent.

Har du hørt om 4K, men lurer fortsatt på hva uttrykket innebærer?
Les vår guide der vi forklarer hva det betyr i praksis »

(Kilde: Gizmodo)

annonse