Til hovedinnhold

Sjekk LGs helt nye TV – som ser gammel ut

Går tilbake til fortiden med ny modell.

Midt i alle de vante nyhetene fra TV-fronten, som gjerne dreier seg om OLED-teknologi og 4K-oppløsning, kommer LG nå med et design-stunt av den friske sorten.

I stedet for å rette blikket fremover har den sørkoreanske TV-giganten for en gangs skyld valgt å hylle den fjerne fortiden med en ny TV-modell som burde appellere til de nostalgisk anlagte. Det melder Engadget.

Skandinavisk retrodesign

Modellen heter 32LN630R og er en 32 tommers LCD-TV som etterligner de gamle CRT-TV-ene fra 70- og 80-tallet, komplett med vriknotter på siden av skjermen og deksel som er laget av tre.

LG kaller TV-ens design for «klassisk skandinavisk», noe som altså betyr at TV-en muligens kan finne en målgruppe blant retro-fantastene her til lands. Dessverre ser det dog ut til at den kun lanseres i Sør-Korea i første omgang.

På den tekniske siden er modellen for øvrig litt mer oppdatert. TV-en er LED-baklyst og har en IPS-skjerm med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

I hjemlandet koster herligheten den nette sum av 840 000 won, som tilsvarer rundt 4400 kroner. Det er uvisst om eller når andre deler av verden får ta del i retro-feiringen til LG.

LG glemmer heldigvis ikke fremtiden: Nå slipper selskapet rimeligere 4K-TV-er »

(Kilder: Engadget, Gizmodo)

annonse