Nyhet

Trådløs overføring på opptil 90 meter

Atlantic Technology har nylig introdusert sitt WA-50 Wireless Audio System – som har mulighet til å overføre musikk trådløst i en avstand på 46 meter, eller 91 meter uten møbler, vegger eller andre hindere imellom.

WA-50-systemet kan tilpasses tre ulike soner og skal visstnok ikke ha forsinkelser eller støy i de trådløse signalene. Trådløse systemer som dette fjerner behovet for RCA-kabler mellom forsterkere og subwoofere/høyttalere.

Uendelig antall mottakere

Atlantic hevder at man kan benytte seg av opptil tre sendere og et uendelig antall med mottakere i sitt system. Man kobler enkelt og greit senderen til ønsket RCA-lyduttak og mottakeren til RCA-inntak på en subwoofer eller høyttalere for trådløs overføring mellom enhetene.

WA-50 kan også bli koblet til PC-en via USB – noe som muliggjør streaming av musikk fra PC-en til for eksempel høyttaleranlegget eller portable lydanlegg til bruk utendørs.

Atlantic Technology WA-50 Wireless Audio System består av en sender, mottaker, UDB-kabel, samt RCA-ingangs og -utgangskabler – og er nå tilgjengelig for en veiledende pris på 199 dollar (1150 kr).

Ekstra WA-50-mottakere og utgangskabler er tilgjengelig for 89 dollar (520 kr) per stykk. Atlantic Technologys produkter er tilgjengelig i Norge via BMB Scandinavia AB.

(Kilde: Home Theater Review)

Les også
London kan få gratis WiFi
Les også
Trådløs overføring 30 prosent tregere
Les også
Sonos-utfordrer fra Simple Audio
Les også
Vil du ha trådløs HD?
Les også
Sound Blaster Wireless: Creative Sound Blaster Wireless
Les også
Overfører lyden trådløst
annonse