Til hovedinnhold

Med et nødbatteri på hele 120 600 mAh kan du holde telefonen gående i en måned uten problemer

«Anker Powerhouse» byr på ekstrem kapasitet.

Bærbare batterier, eller nødbatterier, er nyttige hjelpemidler ved strømbrudd eller dersom du av andre grunner er avskåret fra strømnettet, og ønsker å holde liv i de elektroniske dingsene. Nå har det kommet et nytt nødbatteri med en ganske så ekstrem kapasitet, som Gizmodo melder.

Som Gizmodo og Liliputing melder har det amerikanske selskapet Anker nemlig lansert et batteri på hele 120 600 mAh. Batteriet har det passende navnet «Powerhouse».

Lar deg lade mobilen 40 ganger

Med denne kapasiteten er man i stand til å lade opp et gjennomsnittlig mobilbatteri rundt 40 ganger, eller lade opp en bærbar PC rundt 15 ganger. Det kan også holde liv i et mini-kjøleskap i over syv timer.

Produsenten påstår at det nye nødbatteriet også er det mest kompakte i sin klasse. De ytre dimensjonene er på 20 cm x 16,5 cm x 14,5 cm, og vekten ligger på 4,2 kilogram.

Koster 4000 kroner

Batteriet kommer blant annet med 12-volts sigarettuttak, AC-port og fire USB-porter. Produktet er lagt ut på amerikanske Amazon til en pris på 500 dollar, cirka 4000 kroner, så det er ikke direkte billig.

I utgangspunktet ser det ut til at batteriet primært er beregnet på det amerikanske markedet, og det er uvisst om eller når det vil bli tilgjengelig for europeiske forbrukere. Anker selger produkter gjennom britiske Amazon, men Powerhouse-batteriet ser ikke ut til å være lagt ut der.

Mobilbatteriene blir også stadig større: Samsung Galaxy A9 har et batteri på vanvittige 5000 mAh »

Les også
Lagde ved en tilfeldighet batteri som kan lades minst 200 000 ganger
Les også
Samsungs nyeste telefon har et helt rått batteri på 5000 mAh
annonse