Til hovedinnhold

– Alltid hyggelig å være først

Derfor har Elkjøp fått enerett på Chromecast og Nokia Lumia 1320.

Kommunikasjonsdirektør Åshild Indresøvde i Elkjøp sier at kjeden alltid vil ha eksklusive tilbud til kundene.Foto: Elkjøp

Flere av Mobilen.nos lesere har kommentert at Elkjøp har fått flere populære produkter med enerett for det norske markedet den siste tiden. Først var Elkjøp den eneste butikkjeden som tilbød Tele2s supertilbud, så kom nyheten om at Nokia Lumia 1320 bare vil selges gjennom Elkjøp.

Test: Nokia Lumia 1320 - stor og rimelig Windows-mobil.

Nylig kom også nyheten om at Googles Chromecast kommer til å tilbys eksklusivt via Elkjøp til 295 kroner i en periode. Chromecast har vært så etterspurt at flere nettbutikker har valgt å direkteimportere til utlandet til en høyere pris. Nå lurer mange på om dette er en ny strategi der Elkjøp søker mer og mer eksklusivitet.

– Vi har alltid hatt produkter som er eksklusive for Elkjøp, så det er ikke noe nytt. Vi har mange kunder som vil være først ute med det nye, og siden vi er størst i Norden, er vi av og til så heldige at vi får være først med store lanseringer, sier kommunikasjonsdirektør Åshild Indresøvde i Elkjøp til Mobilen.no.

Test: Slik er Googles Chromecast

Viktigere med riktig pris

Indresøvde forteller at ved store lanseringer, som for eksempel Chromecast, er det ofte ikke nok produkter til alle som ønsker seg et. Da får ofte én leverandør eksklusivitet, før produktet blir bredere tilgjengelig senere.

– Det er hyggelig for oss – og kundene våre – at Google velger oss. Når produkter som Chromecast kommer, blir det alltid mye oppmerksomhet.

Indresøvde understreker at Lefdal selger de samme produktene som Elkjøp, slik at Chromecast også vil bli å finne der.

– Det må sies at det store flertallet av våre produkter er tilgjengelige også hos våre konkurrenter. Dermed blir det viktigere å ha riktig pris, utvalg og god service, heller enn å være først med alle produkter, sier Indresøvde til Mobilen.no.

Les mer:

annonse