Nyhet

Se hvem som har fjernet deg som venn på Facebook

Gratis script lar deg finne ut hvem som ikke liker deg.

På Facebook handler alt om venner og venners oppdateringer. Men hvem som ikke liker deg, dine «uvenner», de er ganske usynlige på nettsiden.

Til nå. Med et enkelt og gratis skript nettsiden Mashable tipser om, kan du enkelt se hvem det er som «dumper» deg fra vennelisten. Tilleggsprogrammet heter «Unfriend Finder» og fungerer med både Firefox, Chrome, Opera, Safari og Internett Explorer.

NYTT SYMBOL: Et gratis skript du kan installere i nettleseren avduker hvem som har gjort deg til uvenn på Facebook.

Populært

Ifølge «Unfriend Finder» sin offisielle hjemmeside, har nærmere 44 millioner mennesker allerede lastet ned tilleggsprogrammet, noe som skal gjøre det til det mest nedlastede brukergenererte skriptet til Facebook.

Det kan muligens gjøre en og annen u-venn nervøs der ute.

Ikke bare gir programmet beskjed om nye mennesker som fjerner deg fra vennelisten, du får også en historisk oversikt over hvem som foretrekker å ikke lese dine statusoppdateringer.

Slik gjør du det

«Unfriend Finder» er lokalisert til flere språk, blant annet norsk. I alle fall delvis. For å komme i gang, taster du inn Unfriendfinder.com/download i den nettleseren du pleier å bruke. Nettsiden skal automatisk oppdage hvilken nettleser du bruker, og gi deg tilpassede instruksjoner.

For chromebrukere skal skriptet bli installert automatisk, mens med Firefox må du installere Greasemonkey-tillegget. Deretter kan du installere «Unfriend Finder».

NYE VALG: Når skriptet er installert, vil du se at Facebook har fått to nye tillegg når du logger deg. Øverst til høyre ser du valget «Uvenner», og det samme vil du se i listen med favoritter på din profil. Som du kan se er skriptet bare delvis lokalisert.

Nye lenker i Facebook

Når skriptet er installert, vil du se at Facebook har fått to nye tillegg når du logger deg på. Øverst til høyre ser du valget «Uvenner», og det samme vil du se i listen med favoritter på din profil.

Om du har noen uvenner, finner du ut av det her. Underskrevne var litt skuffet over at ikke én hevnkampanje på nett umiddelbart kunne iverksettes ...

Så hva tenker du, er dette noe du vil bruke på Facebook? Si gjerne din mening i kommentarfeltet.

Les også
Nå kan du få fiender på Facebook
Les også
Blir ulykkelige av Facebook
Les også
Facebook-spill er på vei nedover
Les også
Nå begynner tvangsoppdateringen på Facebook
Les også
Send Facebook-meldinger etter din død
Les også
Endelig kan du sortere venner på Facebook
Les også
– Hjelp, jeg har for mange Facebook-venner
annonse