Samsung utsetter norgeslansering av ultraportable Galaxy Book S

Med en vekt på 960 gram, innebygd mobilt bredbånd og batteridriftstid på opptil 23 timer, tviler vi ikke på at Samsung Galaxy Book S står høyt oppe på en del ønskelister.

Men nå er det klart at denne smekre 13,3-tommeren med Full HD-oppløsning likevel ikke vil komme til Norge i løpet av 2019.

– På grunn av en omprioritering av markeder vil Galaxy Book S dessverre ikke lanseres i Norden i år. Vi vil komme tilbake til dere dersom vi får et nytt tidspunkt for lansering i tiden fremover, er alt vi får vite i en kort e-post fra Samsungs PR-byrå.

«Mobilplattform» innabords

Samsung Galaxy Book S er en spennende PC på flere måter. Innvendig sitter en Snapdragon-prosessor fra Qualcomm. Hele greia er kjent som Snapdragon 8cx Compute Platform og er nærmest å tenke på som en mobiltelefon på steroider – alltid på, alltid klar og alltid på nett.

PC-en byr derfor på god batteridriftstid, og kombinert med 8 GB RAM pluss opptil 512 GB lagringsplass snakker vi om en god reisekamerat. Lav vekt og tykkelse hjelper også.

Datamaskinen kjører også fullblods Windows 10, så vi avspises ikke med noe operativsystem som egentlig er ment for mobiltelefoner og nettbrett.

Men altså blir det dårlig med Samsung Galaxy Book S å se rundt i Norge i år. Vi får bare krysse fingrene for en snarlig lansering i 2020.

Blir Galaxy Fold i stedet da, kanskje?
SNIKTITT: Nye Galaxy Fold >>>

(Kilde: Samsung)

Les også
Vi har prøvekjørt «nye» Galaxy Fold
Les også
Samsung slipper nytt nettbrett for å konkurrere med iPad Pro
Les også
Glem Surface Pro og iPad Pro – dette kan bli den nye kongen på haugen
annonse