Nyhet

Surface Laptop kommer nå i en billigutgave

Microsoft Senker prisen og ytelsen.

Microsoft lanserte sin aller første «egen» bærbare PC i fjor sommer, i form av MacBook Pro-konkurrenten Surface Laptop. Maskinen har riktignok sunket en del i pris siden lansering, men nå har det kommet en enda billigere utgave av PC-en, melder Windows Central.

I Microsofts amerikanske nettbutikk har det nemlig dukket opp en ny versjon av Surface Laptop med en amerikansk pris på 799 dollar, som er 200 dollar lavere enn det de andre utgavene starter på.

Trolig rundt 8000 kroner i Norge

Den nye og rimeligere Surface Laptop-utgaven kommer kun i Platinum-grå.

Dette vil trolig tilsvare en pris på rundt 8000 kroner her til lands, som er cirka 3000 kroner lavere enn den norske startprisen på de andre variantene.

Enn så lenge er den rimeligere varianten tilsynelatende kun tilgjengelig i USA, og norsk pris og lansering er ikke kjent.

Den nye, rimeligere Surface Laptop-versjonen kommer med Intels m3-prosessor, der de de andre versjonene kun har kommet med enten i5- eller i7-brikke om bord, og det er først og frem det som har bidratt til lavere pris.

Utover dette kommer maskinen kun med 4 GB minne og 128 GB lagringsplass som alternativer, og den kommer også kun med Platinum-grå som fargevalg. Ellers ser det ut til at spesifikasjonene er identiske med de andre utgavene av maskinen.

Vi var godt fornøyd med Microsofts debut på laptop-markedet da vi testet Surface Laptop i fjor, og ga skryt for blant annet byggekvalitet, pekeplaten, tastaturet og batteritiden. På sistnevnte punkt vil den nye, billigere utgaven være enda bedre.

Surface Book 2 kom endelig til Norge nylig »

Les også
Microsoft Surface Book 2 med GTX 1050-grafikk: Med Surface Book 2 er Microsoft endelig i mål
Les også
Surface Book 2 kan tappe batteriet selv om strømkabelen er koblet til
Les også
Microsoft Surface Laptop: Surface Laptop er fullt på høyde med MacBook Pro
Les også
Her er Microsoft Surface Laptop – norske priser avslørt
annonse