Til hovedinnhold

Samsung med Messenger-mobil

I dag legges 500 nummererte Samsung i200 Messenger Edition ut for salg. Det nummererte opplaget kommer med en rekke forhåndsinstallerte Windows Live-tjenester.

Den normale versjonen av i200 har vært i butikkene en stund, og er en av de mest prisgunstige smarttelefonene der ute. Pris uten abonnement ligger rundt 1.700 kroner.

Den nye spesialversjonen har blant annet fått ny grafikk med Messenger-ikoner og egen ringetone.

- Har du en Hotmail- eller Liveadresse, vil du med denne telefonen ha direkte og enkel tilgang på de mest brukte Windows Live-tjenester fra startsiden på mobilen. Du har oversikt over alle messengerkontaktene dine på telefonen. Enklere blir det ikke å chatte, sende e-post eller surfe på nett fra mobilen, sier Camilla Viken Teigre, produktansvarlig Windows Mobile i Microsoft Norge.

i200 Messenger Edition er det første direkte resultatet av samarbeidet mellom Samsung og Microsoft. Telefonen kommer til å selges kun i Telekioskens butikker, og i Telenors nettbutikk.

- Vi har et tilbud på i200 Messenger Edition med Djuice-abonnement på én krone, men den kan kjøpes med andre abonnement også. Prisen uten abonnement vil havne på drøye 1.500 kroner, det er jo meget billig for en Windows Mobile-telefon, sier Even Amdal, Country Sales Manager Telecom, til Mobilen.no.

 Messenger Edition har fortsatt alt det en vanlig i200 kan tilby; Windows Mediaplayer, Turbo-3G, internminne på 25 MB med mulighet for utvidelse og 2,3 tommers skjerm.

Det er også opprettet en egen side på MSN.no og på Facebook, der brukerne og andre kan laste ned tilleggsinnhold og gi tilbakemeldinger på messengermobilen.

Mer om
annonse