Til hovedinnhold
Konkurranse

Sjekk om du vant en Microsoft Surface 3 med Windows 10

Vinneren av helgekonkurransen er trukket.

På onsdag lanserte Microsoft sitt nyeste operativsystem, Windows 10, og bare i løpet av det første døgnet hadde 14 millioner brukere oppdatert til den nye versjonen.

Foto: Microsoft

Nå kan du bli den heldige som stikker av med en splitter ny Microsoft Surface 3 med Windows 10 i helgekonkurransen. Nettbrettet du kan vinne har 128 GB lagring og 4 GB RAM, og har en verdi på rundt 6400 kroner.

Oppdatert: Vinneren er kåret, og ble Jan Andersen fra Stavanger. Vi gratulerer!

Du får også med et tastatur til nettbrettet, til en verdi av 1350 kroner. Vinneren kan velge farge – rød, blå eller svart.

Vi testet en billigere variant av Surface 3 i mai – les testen av den her »

Windows 10 har fått en rekke etterlengtede nyheter, som blant annet at den gode, gamle startmenyen er tilbake – i en forbedret versjon. Operativsystemet har også fått en helt ny nettleser, mulighet for å ha mer enn ett skrivebord, samt et forbedret brukergrensesnitt og et nytt varslingssenter.

Her kan du lese vår sniktitt, og mer om nyhetene i Windows 10 »

Svar riktig på de tre spørsmålene nedenfor for å bli med i konkurransen. Konkurransen varer frem til mandag 3. august klokken 12.

Premien er levert av Microsoft Norge. Vi gjør oppmerksom på at grunnet sommer og ferietid vil leveransen av premien kunne ta noe tid, men Microsoft vil ta kontakt med vinneren i forkant for å avtale fargevalg og levering.

Mer om
annonse