Til hovedinnhold

Denne boksen gir deg portene du savner på den nye Macbook Pro-en

Nytt Kickstarter-prosjekt slår an.

HyperDrive

For kort tid siden lanserte Apple sin nyeste versjon av Macbook Pro. Bortsett fra en ny skjerm som nå erstatter deler av tastaturet, ble det portene på denne maskinen som tok mesteparten av oppmerksomheten. Nå har du nemlig kun to eller fire USB-C-porter å velge mellom.

Skulle savnet bli for stort etter disse portene har det imidlertid dukket opp noen alternativer i tillegg til de forskjellige overgangene Apple selv tilbyr deg. En av disse heter HyperDrive, et Kickstarter-prosjekt som allerede er i ferd med å nå fem ganger finansieringsmålet.

Samme design som selve maskinen

HyperDrive er en boks som er formet i samme stil som resten av Macbook-en. Den nyutviklede enheten settes på siden av maskinen ved å ta opp to av de potensielt fire USB-C-portene.

På utsiden av denne lille boksen får du da en rekke porter som var standard på den forrige versjonen av maskinen.

Her er portene du får:

  • Én USB-C
  • Én Thunderbolt 3, støtter opptil 5K eller 4K x 2 med 60 bilder i sekundet
  • Én HDMI-ut som takler 1080p med 60 bilder i sekundet, eller 4K med 30 bilder i sekundet.
  • SD- og MicroSD-kortleser
  • To USB 3.1

Langt bedre enn forventet

Det folkefinansierte produktet har tatt mål av seg å samle sammen 100 000 dollar innen en drøy måned. Allerede nå har produktet sanket sammen over 450 000 dollar.

Er du en av de som er villig til å gi produktet en sjanse så er den billigste løsningen allerede revet vekk. Dog er det fortsatt mulighet å kjøpe én enkelt HyperDrive for 69 dollar. Utover dette er det også noe igjen av pakkene med flere enheter.

Vi har testet den nye Macbook-en:
Apple har fortsatt beholdt mye av magien »

(Kilde: Kickstarter)

annonse