Tek.no

Nyhet

Nutel er konkurs

Marius Valle
17 Des 2007 15:57

Nå er mobiloperatøren Nutel slått konkurs. En melding postet på selskapets nettsider i dag klokken 13 bekrefter at konkursen er et faktum. Dermed må Nutel-kundene finne seg en ny mobiloperatør.

Forum: Abonnementet har sluttet å fungere »

I forrige uke brøt det ut krangel mellom Ventelo og Nutel da Ventelo mandag sendte melding til Nutels kunder om at de måtte bytte operatør. Grunnen var at Nutel ikke hadde betalt penger de skyldte Ventelo. Senere samme dag sendte Nutel ut en SMS til sine kunder hvor de hevdet at alt var i orden - En påstand Siri Wormdahl i Nutel gjentok dagen etter.

- Påstandene fra Ventelo om at vi er konkurs er overhodet ikke sanne, sa hun til Amobil.

Nå ser det imidlertid ut til at sannheten har innhentet også Nutel.

Kontakt bostyreren

Kunder som eventuelt har penger utestående hos Nutel må sende et krav til bostyreren. Hvorvidt kundene får tilbake penger avhenger av hvor mye midler det er i konkursboet, skriver VG Nett.

Om du har mottatt regning fra Nutel må du ta kontakt med bostyret for å forsikre deg om at du ikke betaler inn mer enn du faktisk skylder.

- Du skal selvfølgelig ikke betale en regning som overskrider din bruk av mobilen i perioden frem til idag, sier underdirektør i Forbrukerrådet, Ole Asbjør Lie, til VG Nett.

Lie sier til nettstedet at Forbrukerrådet har mottatt henvendelser fra kunder som har betalt inn forskudd på sine mobilabonnement, og likevel fått regning. Er du en av disse, må du kontakte bostyret og kreve tilbake det du har tilgode.

Kontaktopplysninger finner du på Nutels hjemmesider »

(Kilder: Nutel.no, VG.no)

Les også
Gir deg 3000 ringeminutter
Les også
Nutel takket nei til penger
Les også
Tapte nesten 47 millioner på 3G-lisens
Les også
Nå blir det 3G-krig
Les også
- Ventelo lyver
Les også
Ventelo og Nutel i full krangel
Les også
Nutel vurderer kundesalg
Les også
Lebara kjøpt av Network Norway
Les også
815 Mobil gir opp
annonse

Les også