Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Noen iPhone-brukere klager på grønne skjermer

Men ingen klarer å forstå hvorfor det skjer.

En rekke iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max-brukere sier mobilskjermene deres får et grønnskjær når de låser opp mobilen. Det melder blant annet MacRumours, som peker til en lang tråd på Reddit, samt brukere på sitt eget forum.

Den uvanlige grønnfargen på skjermen varer bare i noen sekunder, og skjer stort sett når brukerne låser opp mobilen.

Vanskelig å finne fellestrekk

På Reddit forsøker flere brukere å finne en kobling mellom de forskjellige brukerne, og hva som kan være fellestegnet. Så godt som alle enhetene som er rammet kommer fra nyeste generasjon iPhone, men en håndfull av de rammede sier de har iPhone X.

Noen sier det bare skjer hvis de har nattmodus aktivert, mens andre sier det bare skjer når de har skrudd lysstyrken på skjermen så lavt som mulig.

MacRumours har gjengitt historien til én bruker:

– Omtrent 25 prosent av tiden når jeg låser opp min iPhone 11 Pro, som jeg kjøpte på lanseringsdagen, ser skjermen falmet ut og har et grønnskjær. Etter omtrent tre sekunder blinker den tilbake til normalen.

På Reddit er det mange lignende historier, og én bruker som helt enkelt sier:

– Wow, jeg trodde jeg var den eneste. Er det noen måte å fikse dette på?

Kan være programvarefeil

Flere brukere peker på at det trolig er en programvarefeil, og de fleste som er rammet ser ut til å bruke den nå utdaterte versjonen iOS 13.4.1. Men selv noen med iOS 13.5 og iOS 13.5.1 klager på samme feil, så det er nok ikke en fungerende løsning for alle.

Har du opplevd noe lignende med din iPhone-skjerm? Si gjerne ifra i kommentarfeltet nedenfor!

Apple-brukere er ikke de eneste som har problemer med grønne skjermer:

Les også
«Gluegate»: Skjermen på en del Huawei Mate 20 Pro-telefoner blir grønn i kantene
annonse