Cyberpunk 2077 skal ikke være i fare

Hjemmekontor skal sikre at dette spillet blir ferdig i tide.

Jepp, selveste Keanu Reeves er med i Cyberpunk 2077.

I hva som normalt sett ville kunne kalles en «ikke-nyhet», går nå spillselskapet CD Projekt Red ut og forsikrer at det kommende rollespillet Cyberpunk 2077 ikke skal bli forsinket, men komme i september som planlagt.

Vi syntes likevel det er verd å få noen positive meldinger i disse dager, da den pågående Covid-19-pandemien fører til utsettelser for alt fra filmpremierer til full stans av serieinnspillinger.

Nå skal det riktignok legges til at Cyberpunk 2077 opprinnelig skulle slippes allerede i april måned, men CD Projekt Red flyttet slippdatoen med fem måneder allerede midtveis i januar – altså før det var klart hvor hardt det nye coronaviruset kom til å ramme kloden.

For å sikre seg mot at Covid-19 kan slå ut hele organisasjonen, forteller CD Projekt Red at alle ansatte fra nå av går over til hjemmekontor for så lenge det vil være nødvendig.

(Litt som oss her i Tek.no, altså!)

Store forventninger

Det er knyttet store forventinger til Cyberpunk 2077, som altså har planlagt slippdato den 17. september og skal slippes for PC, PlayStation 4, Stadia, Xbox One og etter hvert Xbox Series X.

Den polske utvikleren CD Projekt Red, som nok er mest kjent for sin populære spillserie The Witcher, skal ha hatt opptil fem hundre personer jobbende på sitt Cyberpunk-prosjekt. Utviklingen av Cyberpunk 2077 startet rett etter at The Witcher 3-ekspansjonen Blood and Wine var ferdig i 2016.

Den første teaseren kom dog allerede i 2013, så dette er et spill den gjengen har planlagt i lang tid.

Les også
Etter seks års ventetid får vi se den første traileren til Cyberpunk 2077
annonse