Til hovedinnhold

Etter seks års ventetid får vi se den første traileren til Cyberpunk 2077

Dette er det The Witcher-utviklerne har jobbet med.

CD Projekt RED, spillselskapet bak den uhyre populære The Witcher-serien, viste i natt frem sitt nye spill: Cyberpunk 2077. I motsetning til deres tidligere spill er handlingen satt langt i framtiden, i en neonbelyst og voldsom by.

Det er ikke mange detaljer rundt spillet så langt, men du får i det minste en viss idé om stemningen i spillet ved å se traileren nedenfor:

Detaljer avslørt i traileren

Nettstedet The Polygon har gått den nyeste traileren etter i sømmene, og funnet ut at i et like brøkdel av et sekund vises en hel haug av informasjon om spillet. En hel side med tekst, som besvarer en håndfull spørsmål mange trolig stiller seg.

Vi har oversatt teksten direkte:

1: Når?

Da vi fortalte dere at vi bare ville slippe spillet når det var klart, mente vi det. Vi er definitivt mye nærmere en utgivelsesdato enn vi var da ;), men det er fortsatt ikke tid til å bekrefte noe, så dere må fortsette å være tålmodige. Kvalitet er det eneste som driver oss. Det er fordelen med å være et uavhengig studio og din egen utgiver.

2. Hvor stort?

Seriøst stort, men ... for å være ærlig har vi ingen anelse på dette tidspunktet. Når vi legger alt sammen vil vi åpenbart fortelle deg hva du kan forvente. Og vi lover at vi vil gjøre dette før vi begynner å snakke om forhåndsbestillinger eller be deg om noe.

3. Gratis DLC / utvidelser / DRM

Ikke forvent deg noe mindre enn du fikk med The Witcher 3. De vil si at CP2077 blir 100 prosent DRM-fritt på PC.

4. Mikrotransaksjoner?

I en énspiller-rollespill? Er du gal?

Igjen, takk for tålmodigheten din. Hvis du har et minutt, kan du besøke cyberpunk.net og dele din mening (om noe) med oss. Vi leser alt du skriver, vi behandler det veldig seriøst.

Lang utviklingstid

Cyberpunk 2077 ble først annonsert tilbake i 2012, for seks år siden, men først i år har det begynt å dukke opp litt mer informasjon. Det forventes at spillet vil være et «open RPG»-spill med friere tøyler enn The Witcher-spillene, og rent historiemessig er spillet løst basert på det gamle brettspillet Cyberpunk 2020.

Her kan du se den opprinnelige konsepttraileren fra 2012:

Sjekk ut hva Bethesda lanserte:

Les også
30 spill du kan nyte uten at dagen trenger å forsvinne helt
Les også
Microsoft avslørte nytt Halo og Gears of War
annonse