Til hovedinnhold

Ny versjon av tippe-appen

Over 100 000 av landets tippere og Lotto-håpefulle har tatt i bruk Norsk Tippings mobilapplikasjon på de ulike plattformene.

Nå har versjon 2.0 av tippe-appen kommet til Android og Symbian.

- Vi har nå implementert ny design og brukeropplevelse på Android og Symbian-plattformen, og den er nå ute på Android Market og OVI for Symbian, sier Pål Bergersen, leder for mobilutvikling hos Norsk Tipping.

- Det har vært en forrykende utvikling på mobil den siste tiden. Vi har nå over 40 000 kunder som bruker iPhone-løsningen og vi har fått veldig gode tibakemeldinger. Vi er ydmyke i forhold til å utvikle brukeropplevelsen på Android-appen til å bli like god som iPhone-appen, men det er det vi strekker oss etter, sier han videre.

Ønsker flere innspill

Da Norsk Tipping lanserte sin iPhone-app i fjor fikk de veldig mange tilbakemeldinger fra brukerne, noe som førte til en rekke finjusteringer underveis.

Les også: Norsk Tipping hyller iPhone-brukerne

Nå søker de flere tips fra publikum.

- Jeg inviterer herved brukerne våre til å komme med innspill. Tips oss om hvilken funksjonalitet du ønsker på vår Facebook eller på Twitter, slik at vi kan utvikle en best mulig løsning, avslutter Bergersen.

Hvis du allerede har lastet ned applikasjonen til Android ved å sende SPILL til 1960, må denne versjonen avinnstalleres før du installerer den du finner i Android Market.

annonse