Til hovedinnhold

Ny Asus-bærbar i mellomklassen

F8 er etterfølgeren til A8-serien, som har vært tilgjengelig i mange forskjellige utgaver de siste par årene. Kabinettet er ganske likt som den forrige utgaven, men med noen endringer i utseendet.

Asus benytter seg av noe de kaller Infusion Technology, som er mønstre som ligger i materialet på maskinen. Det gir den et mer spesielt utseende, noe lignende det vi har sett på HPs nye dv-modeller.

Maskinen kan leveres med grafikk fra Nvidia eller ATI/AMD. Nvidias brikke er 8600M GS med 256 MB dedikert minne, mens ATI/AMD leverer Mobility Radeon HD 2600 med 512 MB dedikert minne. Skjermen er på 14 tommer.

Av andre funksjoner kan vi nevne fem USB-porter, DVI- og D-Sub-utgang, 8-i-1 minnekortleser, FireWire, ExpressCard, 1,3 megapiksel webkamera, mulighet for fingeravtrykkleser og TV-tuner (analog og DVB-T). Trådløst nettverk som støtter 802.11a/b/g og n samt Bluetooth er selvfølgelig på plass.

Maskinen veier inn på brukbare 2,59 kg. Dermed ser det ut til at Asus har klart å presse bra med funksjonalitet og krefter inn i kabinettet på F8.

F8 vil ikke bli tilgjengelig i Norge før september/oktober.

Les også
Asus Lamborghini VX2s
Les også
Acer Aspire 5920G
Les også
Dells nye spill-bærbar avslørt
annonse