Til hovedinnhold

iPod-dock for Tron-fans

Tron-filmenes særegne estetikk går som hånd i hanske med datanerders våte drømmer om flashy LED-lys og digital kunst. Eller kanskje ikke. Uansett fortsetter Monster å lansere produkter som er snytt ut av nesen til den seneste Tron-filmen.

Sent i fjor ga de ut Daft Punk-hodetelefoner, og nå har turen gått til iPod-docker. Tron Light Disc iPod dock er navnet på det nye produktet som er inspirert av de ikoniske ID-diskene som medvirker i Tron: Legacy.

Tron opp hjemmet

Tron Light Disc iPod dock er inspirert av ID-disken fra Tron: Legacy

Med på kjøpet får man menyikoner med Tron-tema, en 3D-menyskjerm, Tron 2.3-spiller og en vekkerklokke-app. Sistnevnte låser opp en spesiell digital klokke når brukere plasserer sin iPhone eller iPod i docken. Man kan også velge mellom en rekke ulike lysinnstillinger som reagerer forskjellig når musikk blir spilt av.

Av andre ting som følger med er en 3,5 mm jack for å koble til andre enheter, fire 1,5 tommers drivere og en 3,5 tommers long-throw-woofer som skal pumpe ut lyden. Docken er kompatibel med iPod Nano, iPod Touch (1-3) og iPhone (1, 3G, 3G S og 4).

Pris og tilgjengelighet

Tron Light Disc iPod dock er tilgjengelig på Monsters offisielle nettside, og har en amerikansk pris på 300 dollar, eller 1600 kroner. Ved kjøp til Norge blir denne prisen en del dyrere.

(Kilder: Monster, What Hi-Fi?)

annonse