Til hovedinnhold

Her er vinneren av designprisen på CeBIT

På årets CeBIT-messe har iFs årlige kåring av beste produktdesign gått av stabelen – og årets vinner er alt annet enn tradisjonell. Vinneren er Wistrons WiGO-serie med mediastreamere – som ser ut som isklumper.

WiGO 1

WiGO 1 og 2 er noe av det mer underlige vi har sett av design på mediastreamere. Tekniske detaljer og spesifikasjoner har Wistron dessverre vært svært sparsommelige med, men WiGO-serien har blitt beskrevet som multimediasentere med HDMI-tilkoblinger som visstnok kan vise materiale lokalt, via hjemmenettverk og via Internett.

Elektronikk elegant gjemt vekk

WiGO 2

"Egget" inne i den mest spenstige av duoen – WiGO 1 – ser ut til å holde på all elektronikk, mens tilkoblinger skal være på baksiden. Det ser ikke sånn ut på bildene, men boksen skal være satt med baksiden ned slik at dette har blitt skjult.

WiGO 2 har et litt mer tradisjonelt utseende, og er en glassfirkant med en svart boks nederst som inneholder all elektronikken. Designet på begge produktene er uansett spennende og vi ser frem til at flere detaljer eventuelt blir avdekket.

Hva syns du om vinneren? Har du noen tips til andre sprelske design på AV-fronten? Del det gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: Engadget)

annonse