Til hovedinnhold

SlingPlayer til iPhone nå på 3G

Er du så heldig at du har en Slingbox i heimen, så kan du nå se alle TV-kanalene dine også på iPhone. Apple har gitt etter og fjernet hinderet som gjorde at du måtte være i en WLAN-sone for å kunne se TV på mobilen.

Krever boks

En Slingbox er en liten boks som plasseres slik at signalet fra mottakeren til TV-en hjemme går innom boksen. En liten ledning med to infrarøde sendere plasseres på mottakeren som benyttes, og boksen kobles til hjemmenettverket. Så starter du PC-en hjemme, installerer programmet som følger med boksen og gjør nødvendige innstillinger. Nå er mottakeren hjemme tilgjengelig fra over alt der Internett finnes.
 
Slingbox finnes i litt ulike varianter, enkelte av dem med mulighet for tilkobling av flere kilder på en og samme boks. Sling Media, som står bak SlingBox, kaller løsningen for Placeshifting.
Vi var så heldige at vi fikk teste Beta-versjonen av Sling Player Mobile, der det også var mulig å hente TV-bildene via mobilnett med 3G. Vi kunne derfor tidlig konkludere med at dette fungerte godt. Nå er denne versjonen tilgjengelig for alle. Prisen er 165 kroner, og applikasjonen kan lastes ned fra iTunes Store eller direkte til mobilen via App Store.
En Slingbox solo for tilkobling til en enkelt kilde selges på nett for 1695 kroner.

Les også
iPad blir reise-TV
Les også
Test av SlingPlayer på iPhone
Les også
Sony Ericsson får Slingplayer
Mer om
annonse