Tek.no

Nyhet

Lebara bytter navn til MyCall

Har vokst til å bli ett av landets største mobilselskaper.

iStockphoto
Kurt Lekanger
3 Okt 2012 08:23
Slik ser den nye logoen ut.

Mobilselskapet Lebara bytter navn til MyCall fra og med i dag, 3. oktober.

– Å skifte navn er en naturlig del av vår utvikling. Vi skal bli enda tydeligere og sterkere mot det norske, flerkulturelle markedet, sier direktør Hanne Løvstad i MyCall i en pressemelding.

Det er 11 år siden Lebara ble startet opp, og selskapet lanserte sitt mobiltilbud i 2005. Lebara har fokusert på lave ringepriser til utlandet og har derfor stått spesielt sterkt blant innvandrere og andre som har hatt behov for å ringe til fjerne himmelstrøk til en rimelig penge. Ifølge MyCall har 80 prosent av de ansatte også flerkulturell bakgrunn, og det snakkes 20 ulike språk på kundesenteret.

Ingen endringer for kundene

Lebaras norske virksomhet ble i 2007 solgt fra gründerne til Network Norway AS, og er i dag eid av Tele2 AB. Ifølge selskapet selv har de nå 270 000 kunder, og er dermed ett av landets største mobilselskaper.

– Vi har i dag en sterk og tydelig posisjon på internasjonal mobiltelefoni i Norge. Når vi nå eier rettighetene til navn og logo, vil dette styrke vår handle- og konkurransekraft ytterligere, sier Løvstad.

Navnebyttet vil ikke medføre endringer for kunder, samarbeidspartnere eller ansatte.

Les også
MyCall vinner brobyggerpris
annonse

Les også