Til hovedinnhold

MyCall vinner brobyggerpris

Mobilselskapet har i en årrekke bidratt til byggingen av et flerkulturelt samfunn i Norge, sier komiteen.

Shutterstock/ Naiyyer

Operatøren MyCall ved direktør Hanne Løvstad er blant vinnerne av brobyggerprisen 2013. Dette er en pris som den norskpakistanske 14. augustkomiteen i ti år har delt ut til personer som har bidratt til å fremme mangfold i det norske samfunnet.

MyCall, som tidligere het Lebara, har ansatte fra mange forskjellige land, og har ifølge komiteen vært aktiv i byggingen av et flerkulturelt samfunn i Norge.

– Vi er veldig stolte over å være mottakere av brobyggerprisen. MyCall er først og fremst et kommersielt selskap som tilbyr mobiltjenester i det flerkulturelle markedet, og mangfold er et viktig fundament i vår strategi også internt. Vi har jobbet målrettet med rekruttering, etablering av felles verdier, mål og kjøreregler for å skape en god arbeidsplass for medarbeidere fra hele verden. Og vi har lykkes. Vårt interne mangfold er i dag en av de viktigste grunner til vår suksess. Denne prisen en anerkjennelse av vårt arbeid og engasjement, våre ansattes kunnskap og en begeistring for våre flerkulturelle kunder, sier Løvstad i en pressemelding.

– Bygger bro med mobilprodukter

Mobilselskapets kundemasse består i hovedsak av kunder som har behov for å holde kontakten med folk i utlandet. Å legge til rette for dette, er også en form for brobygging, skal vi tro komiteen.

– Komiteen har lagt merke til MyCall og Hanne Løvstads engasjement for å skape mangfold på arbeidsplassen, noe som har resultert i ansatte fra 23 land. En slik organisasjon i seg selv er med på å redusere avstanden mellom mennesker med ulik bakgrunn i det norske samfunnet. MyCall bygger også bro mellom mennesker i ulike land gjennom sine mobilprodukter, og har i en rekke år engasjert seg med aktiviteter og støtte til byggingen av et flerkulturelt samfunn, sier Aamir J. Sheikh, leder av 14. augustkomiteen Norge.

Foruten Hanne Løvstad/MyCall vinner også Malala Yousafzai, Dilek Ayhan og Magnus Reitan/7-Eleven Brobyggerprisen 2013.

Tidligere vinnere inkluderer blant andre H.M. Kong Harald, D.K.H. Kronprins Haakon, HRH Prince Charles, USAs president Barack Obama, Kåre Willoch, Angelina Jolie, Hanne Krogh, tidligere statsminister i Pakistan, Syed Yusuf Raza Gilani, samt Morten Harket og tidligere biskopp i Oslo, Gunnar Stålsett.

Fra telekombransjen har også Tore Johansen, President Telenor, Pakistan vunnet Brobyggerprisen i 2004, mens konsernsjef John Fredrik Baksaas i Telenor fikke samme pris i 2007.

Les også: Telenor-selskap ledende på mobilbetaling i Pakistan

(Kilder: Pressemelding)

annonse