Til hovedinnhold

Ikke glem den store dagen

Har du noen gang opplevd at du selv eller din kjære har glemt bryllupsdagen? Vel med denne ringen vil dere garantert huske begivenheten i all tid fremover.
Gir deg en varmende påminnelse
Ringen, med det velpassende navnet Remember Ring, må trolig være enhver romantisk person sin beste venn. Den har nemlig en innebygd sensor som passer på at viktige dager, som bryllupsdagen, blir markert som seg hør og bør. Og det uten at du selv må mase på din utkårede.
24 timer før den store dagen varmes nemlig ringen opp til 48 grader i ti sekunder. Dette gjentar den hver hele time frem til den store dagen. Produsentene lover at 48 grader ikke er så varmt at du brenner deg, men det blir garantert ikke oversett.


Remember ring vil garantert bedre din hukommelse.
Lades opp av deg
Ringen fungerer ved hjelp av teknologi som ligger innenfor sølvet eller gullet og det er din egen kroppsbevegelse som lader opp batteriet i ringen.
Om du også sliter med å huske andre datoer, som bursdag, kan det kanskje være på sin plass med flere ringer.
Ringen koster 3800 kroner ifølge produsenten Alaska Jewelry. Foreløpig er det ikke gitt noen dato for lanseringen av ringen som til nå har vært på konseptstadiet. Kanskje produsentene rett og slett har glemt det?

Mer om
annonse