Nå er Firefox 3 klar

Akkurat klokken 10:00 om morgenen Pacific Day Time i dag ble Firefox 3 offisielt lansert. Det vil si klokken 19:00 i Norge. Om du har lastet ned offisiell versjon før dette så har du blitt lurt.
Flere versjoner ute
Hittil i dag har det nemlig blitt lagt ut en rekke forskjellige nedlastninger av den nye versjonen av den populære nettleseren. Trolig har det lite å si om du allerede har lastet ned nettleseren for det forventes at det vil være få forskjeller mellom de siste versjonene og det helt ferdige produktet. Men nå kan du altså med sikkerhet laste ned Mozillas ferdige produkt.


Mozilla håper på over fem millioner nedlastninger i dag.
Satser på verdensrekord
Her kan du selv gå inn for å laste ned Firefox 3. Samtidig kan du være med på Mozillas forsøk på å sette ny verdensrekord i antall nedlastninger. Det finnes ingen slik eksisterende rekord, så det skal vanskelig gjøres å ikke klare å komme i Guiness Rekordbok, men Mozilla vil gjerne slå nedlastningen av Firefox 2 som var på 1.6 millioner i løpet av lanseringsdagen. For å lese mer om rekordforsøket kan du gå inn på denne siden.
Det blir spennende å se om Firefox fortsatt har like mange tilhengere, og om de klarer å holde på sine brukere med den nye versjonen av nettleseren. Tester av prøveversjonene som så langt har blitt lansert melder om kjappere surfing, bedre nedlastningsoversikt og bedre organisering av dine innstillinger. Det vil utvilsomt også være flere andre forbedringer i nettleseren. Mozilla selv er sikre på at nettleseren fortsatt vil være populær. De har allerede begynt å jobbe på versjon 3.1.

Les også
Mozilla Firefox 3
Les også
Verdensrekorden er satt
Les også
Ny versjon av Opera
Les også
Mozilla går for rekord
Mer om
annonse