NASA lanserer sin egen app til Apple TV

Lar deg blant annet se oppskytinger og livet ombord i romstasjonen ISS.

NASA gir deg som har en Apple TV nå sjansen til å følge med på hva de driver med. Med en ny app har du blant annet muligheten til å følge direktesendte oppskytninger, melder administrasjonen i en pressemelding.

Appen er den samme typen som NASA allerede har laget for enheter som kjører iOS, Android og Fire OS.

Følg begivenhetene direkte

Via appen kan du blant annet følge med på direktesendte oppskytninger i regi av NASA. Det betyr at du også kan se de oppskytningene der SpaceX-programmet samarbeider med NASA om å levere forsyninger til den internasjonale romstasjonen ISS.

Når det kommer til ISS kan du også følge med hva som skjer inne i romstasjonen, og på den måten få et bedre innblikk i hvordan livet er ute i verdensrommet. Det er også mulig å se direktesendte bilder av jorden fra ISS.

Stort arkiv

Det er altså en del fokus på direktesendt innhold i denne nye appen, men appen har også et velfylt arkiv for deg som har interesse for tidligere begivenheter.

Du kan nemlig boltre deg rundt i et enorm bildearkiv med hele 15 000 bilder av historiske øyeblikk. Skulle det bli for magert med bare bilder så er arkivet også fullstappet med videoer og dokumentarer.

Følg med på hva som skjer

Foruten mye bilder og videoer, kan du også følger med på hva NASA har for planer i tiden som kommer. Du kan blant annet lese deg opp på informasjon om kommende oppdrag som NASA skal utføre.

Det er også tilgang til radiokanalen Third Rock via appen. Samtidig kan du også more deg med utallig bilder av jorden, som også er å finne under en egen seksjon.

Appen sender forøvrig ut video i HD-kvalitet. Skulle appen gi deg for lav oppløsning har NASA også en egen 4K-kanal.

Trenger du tips til andre apper du bør ha på din Apple TV?
Her kan du se hvilke vi anbefaler deg »

(Kilde: NASA)

Les også
Se den utrolige 360-gradersvideoen fra romstasjonen i 4K
Les også
Slik ser Hubble-teleskopets etterfølger ut
Les også
Nå kan du se Canal Digitals innhold med Apple TV
Les også
NASA lanserer egen 4K-TV-kanal
Les også
Slik ser nordlys og soloppgang ut fra verdensrommet
Les også
Astronautene fikk endelig mer mat til romstasjonen
annonse