Tek.no

Nyhet

Her er ROKR E8

ukjent
Simen J Willgohs
27 Des 2007 10:14

Motorola har ikke akkurat hatt noe bra år. Først svikter salget av selskapets populære Razr-telefon, så detter selskapet ned på tredje plass over verdens største mobilprodusenter og så må toppsjefen Ed Zander gå av.

Men lekkasjer fra det amerikanske teletilsynet tyder på at selskapet nå har en ny designtelefon klar, som kanskje kan bremse nedturen. E8 ROKR har dedikerte styringstaster for musikk og et eget styringshjul til å styre musikken og navigere i menyene med.

Tidlig kjent

E8 ROKR har vært fremme i rampelyset tidligere i vinter, men da som et usikkert rykte og ikke bekreftet som et ekte Motorola-produkt. Da ble det sagt at telefonen skulle ha et helt spesielt system for tastebelysning, der tastene ble usynlig når de ikke var i bruk. I tillegg skal telefonen skille mellom musikk- og talltaster, slik at de første kun er synlige når mp3-spilleren er på, mens talltastene kun er synlige når du skal skrive en melding eller taste et nummer.

Designet forøvrig tyder på at E8 får en relativt liten skjerm med ukjent oppløsning.

Informasjonen fra FCC tyder videre på at E8 har micro-USB port, en egen knapp for tastelås, kamera, blåtann med A2DP, EDGE og plass til minnekort av typen microSD under batteridekselet.

Men når?

Det foreligger ingen informasjon på når E8 er å finne på mobilmarkedet eller når telefonen vil lanseres.

(Kilder: Phonescoop, MobileMag, Gizmodo)

Les også
Er det denne som skal redde Motorola?
Les også
Er dette Sony Ericsson Z660i?
Les også
Er dette Motorolas nye Linux-mobil?
Les også
Ny smell for Motorola - Sjefen går av
Les også
Se Motorolas 2008-modeller
annonse

Les også