Til hovedinnhold

Hitachi lanserer ny 3D-skjerm

Med en ny 3D-teknologi og HD-oppløsning kan denne være med på å heve skjermstandarden.

Det japanske selskapet Hitachi har nå kommet med en ny skjermtype som skal sette en ny standard innen 3D. Skjermen er har en oppløsning på 720 x 1280 piksler noe som høres svært fristende ut i forhold til dagens mobilskjermer.

Størrelsesmessig er det snakk om en skjerm på 4,5 tommer, og det ser ut som det er flere selskaper som leker med ideen om å lage mobiltelefoner med denne skjermstørrelsen om dagen. Samsung har allerede kommet på markedet med en slik modell, nemlig Infuse, men denne er ikke å oppdrive her til lands.

Ny 3D-teknologi

Når det kommer til den nye 3D-teknologien skal visstnok Hitachi ha funnet en ny måte å få en klarere og mer lyssterk 3D-opplevelse på. Du skal også slippe å bruke 3D-briller samtidig som innsynsvinklene skal bli betraktelig bedre. Dette er en annen 3D-teknologi enn den vi for eksempel finner i HTC Evo 3D og Nintendo 3DS.

Hitachi mener at denne skjermen faktisk skal fungere bedre i 3D enn 2D i mange tilfeller. Selve 3D-teknologien er svært ny på mobilmarkedet og de første testene våre på 3D-mobiler er ikke langt unna. Denne skjermen skal ifølge produsenten brukes til bærbare TV-er, mobiltelefoner og håndholdte spillkonsoller.

Les også:

(Kilde: techrunch.com, pocketnow.com)

annonse