Tek.no

Nyhet

Hitachi lanserer ny 3D-skjerm

Med en ny 3D-teknologi og HD-oppløsning kan denne være med på å heve skjermstandarden.

21 Juli 2011 10:36

Det japanske selskapet Hitachi har nå kommet med en ny skjermtype som skal sette en ny standard innen 3D. Skjermen er har en oppløsning på 720 x 1280 piksler noe som høres svært fristende ut i forhold til dagens mobilskjermer.

Størrelsesmessig er det snakk om en skjerm på 4,5 tommer, og det ser ut som det er flere selskaper som leker med ideen om å lage mobiltelefoner med denne skjermstørrelsen om dagen. Samsung har allerede kommet på markedet med en slik modell, nemlig Infuse, men denne er ikke å oppdrive her til lands.

Ny 3D-teknologi

Når det kommer til den nye 3D-teknologien skal visstnok Hitachi ha funnet en ny måte å få en klarere og mer lyssterk 3D-opplevelse på. Du skal også slippe å bruke 3D-briller samtidig som innsynsvinklene skal bli betraktelig bedre. Dette er en annen 3D-teknologi enn den vi for eksempel finner i HTC Evo 3D og Nintendo 3DS.

Hitachi mener at denne skjermen faktisk skal fungere bedre i 3D enn 2D i mange tilfeller. Selve 3D-teknologien er svært ny på mobilmarkedet og de første testene våre på 3D-mobiler er ikke langt unna. Denne skjermen skal ifølge produsenten brukes til bærbare TV-er, mobiltelefoner og håndholdte spillkonsoller.

Les også:

(Kilde: techrunch.com, pocketnow.com)

Les også
Symbian blir oppdatert
Les også
2.5 GHz prosessorer innen to år
Les også
Se så super grafikk du får neste år
Les også
Snart kan du få mer nøyaktig GPS
Les også
Små mobiler kan få store skjermer
Les også
Viser fram sylskarp skjerm for nettbrett
annonse

Les også