Tek.no

Nyhet

Lanserer nytt Bluetooth-kamera

Lite og praktisk kamerahodesett fra Looxcie.

14 Juni 2011 12:27

I fjor ga selskapet Looxcie ut et produkt med samme navn som i bunn og grunn var et Bluetooth-hodesett med et videokamera.

Det var ikke til å stikke under en stol at den originale modellen kanskje var litt stor og klumpete, men Looxcie har ikke gitt opp og lanserer nå en mindre og lettere utgave.

Den første Looxcie-modellen

Looxcie 2 er navnet på det nye produktet og er rundt halvparten av størrelsen og 20 prosent lettere enn sin forgjenger.

Det mer praktiske og elegante designet har ikke gått ut over kvaliteten til den første modellen – og Looxcie 2 leverer fremdeles bildekvalitet i 480p som blir sendt trådløst via Bluetooth.

Støtte for nye iCloud

Looxcie 2 har støtte for Looxcies egne applikasjoner til iOS og Android, som betyr at man kan styre kamerasettet med sine smarttelefoner. Batterilevetiden er på fire timer, mens lagringskapasiteten er på enten fem eller ti timer med video.

Hvis man ikke overfører opptakene til nettskyen via YouTube, Facebook, Twitter eller den nye iCloud-støtten, vil Looxcie 2 begynne å ta over gamle opptak når man overskrider kapasiteten på fem til ti timer.

Sjekk ut følgende video for film tatt med Looxcie 2:

Looxcie 2 har fått en veiledende pris på 179 dollar for 4 GB-modellen og 199 dollar for 8 GB-modellen i USA, eller henholdsvis 960 og 1070 norske kroner. Prisene vil bli dyrere i Norge.

(Kilde: pressemelding)

Les også
Rollei slipper Full HD-videokameraer
Les også
Makro i 3D?
Les også
Ultra-HD-kamera med sensor på 33 megapiksler
Les også
Nytt actionkamera fra Contour
Les også
3D-kamera til hjemmebruk
annonse

Les også