Nyhet

Makro i 3D?

Cyclopital3D har nylig lansert en unik serie med tilbehør for det stereoskopiske digitalkameraet FinePix Real 3D W3 fra Fujifilm.

Det nye tilbehøret gjør det mulig for brukere å feste vidvinkel-, fisheye- og makrolinser til 3D-kameraet. Dermed kan man fotografere og skyte video i stereoskopisk 3D med gode muligheter for 3D-makrobilder av insekter og blomster.

Øker synsfelt

Fujifilm FinePix Real 3D W3

Linseadapterene lar for eksempel brukeren feste UV/IR-filtre, linseskjermer eller vidvinkellinser som kan fordoble synsfeltet til kameraet. De inkluderer også fester til halsremmen og et spor for eksterne blitsenheter.

En baseforlenger for W1 og W3 er også tilgjengelig, og denne bruker perfekt innstilte speil av høy kvalitet for å øke kameraets stereobase til 225 mm. Dette skal gi bedre 3D-bilder av objekter som befinner seg langt unna kameraet.

Priser og tilgjengelighet

Tilbehøret er tilgjengelig fra Cyclopital3D.com. Makroadapteren koster 280 dollar, eller rundt 1500 kroner, mens linseadapteren går for 250 dollar (1350 kroner), og baseforlengeren har en pris på 380 dollar (2050 kroner).

(Kilde: pressemelding)

Les også
Nytt røntgenkamera tar 4,5 millioner bilder i sekundet
Les også
3D-lommekamera fra DXG
Les også
Lanserer nytt Bluetooth-kamera
Les også
For den stilbevisste
Les også
3D-kamera til hjemmebruk
Les også
Samyang med spennende prototype
Les også
Olympus med nye kompaktkameraer
annonse