Tek.no

Nyhet

Nok en superhelt inntar Fortnite

Kommer en annen i forkjøpet.

Skjermdump/Epic Games
3 Juli 2020 08:06

Nok en superhelt inntar nå spillet Fortnite. Denne gangen er det Captain America fra Marvel-universet som står på menyen.

I forrige sesong av Fortnite var Deadpool en del av spillet, hvor alle som hadde kjøpet et såkalt «Battle Pass» fikk mulighet til å skaffe seg denne «skinnen» etter å ha fullført en rekke oppdrag.

Denne gangen trenger du ikke gjøre dette. Som en del av dagens utvalg i den elskede, og forhatte, «Item Shop»-en i spillet, kan du nemlig nå kjøpe Captain America. Da både utseendet til superhelten fra Marvel-universet, men også det velkjente skjoldet følger med og brukes som en såkalt «pickaxe».

Les også
De 10 viktigste endringene i Fortnite sesong 3
Skjermdump

Kommer en annen superhelt i forkjøpet

Frem til nå har du altså kunnet jobbe deg frem til å anskaffe skinnet av Deadpool, i tillegg til å kunne kjøpe andre figurer i hans X-Force-gruppe. Som for eksempel Cable.

Men i denne sesongen av Fortnite var det Aquaman nok de fleste trodde skulle bli den neste superhelten du kunne spille med. I introduksjonsvideoen til denne sesongen dukker han nemlig opp i en kort seanse, samt at du frem til nå har kunnet gjøre spesifikke ukesoppdrag som til slutt vil ende med at du får Aquaman-skinnet.

Men nå kommer altså Captain America ham i forkjøpet.

Ikke uventet så er også denne superhelten merket som Marvel-figur med en distinkt rødfarge som bakgrunn. I motsetning til resten av tingene i spillet, som er delt inn i grå, grønn, blå, lilla eller oransje ettersom hvor sjeldent det er. Unntaket her er selvsagt «Icon»-serien, der blant annet strømmerne Ninja og Loserfruit har fått sine egne skins med tilhørene, blå bakgrunner.

Skjermdump/Epic Games

Når du kjøper utseendet så følger skjoldet med som en «backbling», men det kan også brukes som en pickaxe. Dette er første gang vi noensinne ser i Fortnite, for disse to tingene har vært helt separate tidligere. Det er også ganske uvanlig at ikke pickaxes selges separat fra karakterene de hører til, så hele pakka er nokså kuriøs.

Utenom Captain Marvel kan du også kjøpe en dans som mange kjenner forbinder med Captain America. Nemlig «Grand Salute». Hvor superhelten inntar en velkjent positur mens fyrverkeri skytes opp bak ham.

Skinnet koster 2000 V-bucks, og vil du ha med dansen er dette 300 ekstra. Ikke hårreisende, gitt totalpakken du får.

annonse