Tek.no

Nyhet

Nye kategorier i Prisguide

Se hva som har blitt lagt til de siste månedene.

Tek.no
Vegard Ottervig
24 Sept 2012 17:59

Tek-nettverkets prissammenligningstjeneste, Prisguide.no, har besøk av 100 000 brukere hver måned. Per i dag har vi 298 kategorier om alt fra datautstyr, mobiltelefoni, foto og TV til sportsutstyr og komfyrer.

Vi utvider antall kategorier stadig, men ønsker alltid å forbedre oss. Derfor vil vi gjerne ha tilbakemeldinger fra dere brukere om hva vi kan gjøre bedre og hvilke nye kategorier dere ønsker dere.

Vi kan begynne med å fortelle hvilke kategorier vi har lagt til den siste tiden:

Under «Tilbehør til nettbrett» finner du for eksempel dokkingstasjoner, tastaturer, omslag og penner til diverse merker, deriblant Apple, Samsung og Lenovo. Hos «Diverse foto- og videotilbehør» kan du finne fjernutløsere, adaptere og filtere fra blant andre Canon, Nikon og Sony.

Er du redd for å fryse til vinteren, kan «Varmepumper»-kategorien være noe for deg. Her finner du produkter fra blant andre Panasonic og LG. I «Hage»-kategorien finner du flere underkategorier, deriblant «Grill», «Gressklipper» og «Terrassevarmer».

Filtrering er noe som kommer etter hvert, ettersom det fremdeles gjenstår litt arbeid før det blir synlig i de nye kategoriene.

Dine innspill

Prisguide har altså mange flere kategorier enn de vanligste innen forbrukerelektronikk, men er det noen du ser vi mangler i kategorioversikten?

Vi tar imot alle innspill, forslag og tilbakemeldinger med stor takk!

Les også
Har du testet ut prishistorikken?
Les også
– Hva er fremtidsutsiktene til Prisguide?
Les også
Har du prøvd prisvarslingen ennå?
annonse

Les også