Nyhet

Superhelg for kreative app-utviklere

De kaller seg Startup Weekend, og er en non-profit organisasjon som holder entreprenørarrangementer over hele verden. Målet er å gjøre en idé til en bedrift i løpet av en helg.

Nå har organisasjonen fått forgrening til Oslo, og i helgen fra 28. til 30. januar kan alle som går med en drøm om å starte bedrift basert på applikasjonsutvikling hive seg med. Ifølge organisasjonen kan én god idé til én app være alt som skal til for at du skal kunne starte opp din egen bedrift.

Gruppearbeid

Fredag samles alle idémakerne for å presentere sine prosjekter, og deretter stemmes det på hvilke prosjekter som skal få muligheten til å realiseres i løpet av helgen. Deretter jobbes det i ulike grupper gjennom helgen, før det hele avsluttes med at det presenteres demoer eller prototyper som så blir bedømt av en jury.

Tilstede under arrangementet er også investorer som kan bidra til å gi gode prosjekter ekstra drahjelp.

- Nettverk og engasjerte medgründere er vitale faktorer når man starter opp en bedrift. Startup Weekend tilbyr alt dette, og i tillegg vil mentorer med entreprenørerfaring veilede deltakerne. Kanskje vil grunnlaget for Norges neste IT-eventyr bli lagt under Oslo Startup Weekend, spør arrangørene i en pressemelding.

Om dette er noe du ønsker å hive deg med på, kan du lese mer om prosjektet på http://oslo.startupweekend.org.

Les også
10 milliarder nedlastinger i App Store
Les også
Hvem oppdaterer Android raskest?
Les også
Dette er HTC Flyer
Les også
– Hvor enkel er egentlig telefonen din?
annonse